Betalen

Bij Manouxx betaalt u altijd via onze betalingspartner SISOW.

Sisow heeft in juni 2012 een vergunning gekregen van De Nederlandse Bank en voldoet daarmee aan alle hoogste standaarden die gesteld worden aan een betaalinstelling. Succesvolle iDEAL transacties worden verwerkt via Stichting Derdengelden.

Beveiliging
SISOW waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.

SSL-verbinding
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door de groene navigatie balk) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats via een veilige SSL verbinding.Bekijk voor meer informatie of contact met SISOW op de website www.sisow.nl
Betaal uw aankopen veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw huidige bank.

U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Manouxx. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. U wordt door uw eigen bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met iDEAL?
Betalingen via iDeal zijn gratis bij Manouxx

U heeft een betaling gedaan, hoe weet u zeker dat u hebt betaald?
Na elke betaling met iDEAL zie u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u de betaling direct in uw rekeningoverzicht terug.

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl vind u meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

 


 

PayPal
PayPal is een internationale online betaalrekening waarbij u ervoor kunt kiezen een bankrekening of credit card te koppelen voor snelle en veilige betalingen. Door het grote netwerk en wereldwijde acceptatie kunt u met een PayPal account op bij veel webwinkels een betaling doen, makkelijk en snel! Betalen met PayPal bied een aantal voordelen:

– Wereldwijd aankopen doen met PayPal
– PayPal garandeerd kopersbescherming
– Koppel eenvoudig uw credit card

Hoe werkt een PayPal betaling?
Nadat u bij ons in de winkel PayPal als betaalmethode heeft gekozen word u door gestuud naar de website van PayPal. U ziet aan de linkerzijde een overzicht van uw bestelling met bijbehorende prijzen en de totaal prijs. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u de mogelijkeheden voor het inloggen of aanmaken van een account.

U heeft nu twee mogelijkheden:
1. U heeft al een PayPal rekening, dan kunt u inloggen om de betaling te bevestigen
2. U wilt betalen met Credit Card of u heeft geen PayPal rekening, dan kunt u betalen als gast. Vul dan uw Credit Card gegevens in,  klik op doorgaan om de betaling te bevestigen. Na de betaling word u terug geleid naar onze website waar u nogmaals de bevestiging treft van uw betaling.

Wat kost betalen met Credit Card via PayPal?
Er word 4% PayPal Fee berekend voor (Credit Card) betalingen via PayPal. Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.com vind je meer informatie over het het betalen via PayPal.

 


 

Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.Wat is Mister Cash/Bancontact

Uitleg van Mister Cash.
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Pin It on Pinterest

Winkelwagen